Urban jungle

Urban jungle

< Alle onderwerpen

Urban Jungle Interieur

Zoals vroeger de kamerplanten compleet uit het zicht verdwenen zo hard zijn deze nu in trek. Voor elk interieur met weinig buiten ruimte doen kamerplanten een wonder. Het mooie van een Urban Jungle interieur is vooral dat het ontzettend gezond is gezien de planten de lucht om u heen zuiveren en hierdoor is er dan ook minder luchtvervuiling binnen huis.

Urban Jungle is volledig geïnspireerd door de natuur en bevat voor een zeer groot gedeelte allerlei verschillende soorten kamerplanten, des te meer des te beter. Verder wordt een Urban Jungle gekenmerkt door veel groene kleuren en behang met daarop natuurlijke patronen als bladeren en planten.

Een Urban Jungle inrichting bevat voornamelijk:

  • Een overvloed aan planten
  • Groen-tinten
  • Veel licht inval in de kamer om de planten te voeden
  • Natuurlijke materialen zoals hout of bamboe
  • Botanische prints
  • Allerlei accessoires met betrekking tot planten (schilderijen en illustraties)

 

Urban Jungle binnen uw interieur dankzij Nordstahl

Urban Jungle kan goed gecombineerd worden met de industriële stalen tafelpoten van Nordstahl. U kunt bijvoorbeeld de X leg van Nordstahl met daarop een boomstam tafelblad als eettafel plaatsen waardoor er toch een gedeelte industrieel en stoer terug komt binnen een vredig en natuurlijk interieur. Mocht dit toch te veel van het goede zijn voor u dan kunt u misschien beter kijken voor een industriële salontafel. De stalen salontafel frame set van Nordstahl is hier een perfect voorbeeld van. Deze salontafel frame set is klein, efficiënt, subtiel en toch industrieel en natuurlijk.

Inspiratie opdoen voor Urban Jungle interieurs

Op onze interieur pagina staan genoeg mooie foto’s om u te inspireren om zo uw eigen interieur in te richten. Hier staan een heleboel foto’s van onder andere Urban Jungle maar ook bijvoorbeeld Industrieel, Romantisch en Scandinavische interieurs in.

Tips om zelf een Urban Jungle interieur te creëren

Heel. Veel. Planten. Nee echt, u kunt niet genoeg planten plaatsen om een leuke Urban Jungle te creëren. Kijk vooral naar planten zoals de Yucca, verschillende soorten cactussen, vetplanten, pannenkoekplantjes, varens en nog veel meer. Deze kleuren staan ontzettend goed tegen een witte of juist grijzige muur. Combineer dit interieur met een stoer stalen tafelpoot of onderstel van Nordstahl en u heeft de perfecte combinatie van robuust, stoer maar toch ook natuurlijk en fris.

 

Vorige Scandinavisch
Inhoudsopgave